
Smakelijke catering voor alle mensen met (di-) eetwensen
Wat is er nou fijner dan lekker uit eten gaan?
Het is mijn persoonlijke passie om mijn gasten te verrassen met het bereiden en serveren van smakelijke en gezonde gerechten. Mensen (di-) eetwensen worden verwaarloosd in de horeca, AllerGast wil die mensen verwennen.
Als culinair innovator en inspirator ben ik begonnen om een totaalpakket van gerechten samen te stellen die aan alle (di-)eetwensen voldoen en toch smakelijk zijn, zowel qua smaak, geur als visuele aantrekkelijkheid; het oog wil tenslotte ook wat. Wat uw reden ook is om volgens een bepaald dieet te leven? Bij AllerGast is elke (di-) eetwens bespreekbaar, exclusief de genoemde uitzonderingen. Mijn naam is Coen Mobach en ik wil u graag kennis laten maken met mijn culinaire creativiteit.
Persoonlijke deskundigheid
Zelf ben ik al meer dan 30 jaar vegetariër (sinds kort veganist) en moet ik een zoutarm dieet volgen. Daarnaast heb ik lang in de gezondheidszorg gewerkt en heb ik me omgeschoold in de richting van de horeca met als specialiteit ‘allergenen’. Zo weet ik uit eigen ervaring hoe lastig het is om smakelijk te eten of met een gerust hart uit eten te gaan. Wanneer sprake is van speciale (di-) eetwensen, vanwege gezondheid of allergie kan een besmetting met allergenen levensbedreigend zijn. Daarom is het erg belangrijk dat u dit te kennen geeft aan degene die de maaltijd bereidt. Mijn kennis en ervaring wil ik binnen AllerGast combineren met mijn culinaire creativiteit. Zo kunt u weer genieten van smakelijk en gezond eten dat aan uw individuele (di-) eetwensen is aangepast.
Uit eten
De culinaire creativiteit van een chef-kok in een regulier restaurant wordt vaak beperkt doordat de keuken of apparatuur niet allergeenvrij is. De keuken van AllerGast is vrij van de door de EU erkende allergenen (*). Daarnaast bereidt AllerGast de gerechten suiker- en zoutarm en met cholesterol verlagende, plantaardige oliën.
Verrassing
Blijft er nog wat te kiezen over als er zoveel beperkende factoren zijn? Jazeker. Eigenlijk teveel om op te noemen, want diëten is geen kwestie van ingrediënten weglaten. Het gaat er juist om de kwalijke voedingsstoffen door smakelijke en volwaardige alternatieven te vervangen. Zo ontstaan verrassende nieuwe smaak- kleur- en geurcombinaties, die AllerGast zelf samenstelt en heeft beproefd.
De keuze is reuze
Het menu omvat onder andere oogstrelende salades en verrassende soepen. U zult smullen van de allergeenvrije satéstick, pizza of pannenkoek met de unieke toppings en sauzen. Geniet van de verse en natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen uit de keuken van AllerGast. Voor de volledige menukaart verwijs ik u graag naar de menukaart op de website.
Bij alle gerechten staan de voedingswaarden vermeld. Desgewenst zijn de gerechten biologisch. AllerGast draagt graag een steen bij aan de gezondheid van mens en milieu.
Samen genieten
Daarnaast maakt AllerGast van elk arrangement een onvergetelijk evenement. De creativiteit van AllerGast strekt verder dan alleen het culinaire aspect en denkt graag met u mee over uw persoonlijke wensen voor uw bijeenkomst.
De variatie is eindeloos. AllerGast kan u de organisatie uit handen nemen van kinder- of themafeesten, met alle kleuren van de regenboog of over de 4 seizoenen. Een feestmenu rond Sinterklaas, Kerst, Valentijn, huwelijk of verjaardag: het kan allemaal.
AllerGast organiseert ook workshops over het allergenenvrij bereiden van een volwaardige maaltijd.
Blijf op de hoogte
Daarom is AllerGast meer dan een catering-bedrijf. Ik kom graag met u in gesprek over uw (di-) eetwensen. Like ons op Facebook of geef u vrijblijvend op voor de AllerGast e-mail nieuwsbrief, dan weet u als eerste wat AllerGast voor u kan betekenen.
Genieten van smakelijk & gezond eten is genieten van het leven!
Met culinaire groet,
Coen Mobach, AllerGast.