logo

De grootste internationale veggiebeurs van Europa, die eerder wereldsteden als Berlijn, Parijs en Zurich aandeed, verovert Nederland. De vak- en publieksbeurs VeggieWorld komt op 10 en 11 maart 2018 voor de derde editie terug naar de Jaarbeurs in Utrecht.

Wat kan je verwachten tijdens VeggieWorld 2018?
VeggieWorld onderscheidt zich van de bestaande food festivals en fairs door de grootse opzet en het internationale karakter. Het is het plek waar je kunt ervaren hoe een plantaardige toekomst er uit kan zien. Maak er kennis met de meest vooruitstrevende producenten en producten uit vele landen waaronder Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittannië. Proef gerechten die je niet voor mogelijk hield, koop de nieuwste dierproefvrije vegan beauty products en laat je verrassen en inspireren door kookdemonstraties, interactieve lezingen en gerenomeerde sprekers.

Of je nu flexitarier, vegetarier of een andere bewuste consument bent, bij VeggieWorld vind je wat je zoekt. Deze beurs is er voor iedereen die minder dierlijke producten wil eten en zich graag laat inspireren. Pik je graag een lezing of presentatie mee? Dat kan! Het live programma is inbegrepen in de toegangsprijs.

Lees meer over de beurs en het kopen van tickets op de website. Klik daarvoor op onderstaand logo.

logo