Welkom in januari

Vanzelfsprekend wens ik iedereen namens AllerGast een gezond, gelukkig en gezellig 2018.

Heb jij ook goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar? En ga je het volhouden, maak je ze waar?

Misschien wil je afvallen of weer wat gezonder gaan eten… AllerGast wil die voornemens makkelijker maken door een speciale januari-aanbieding: de zalige zaterdag met 50% korting voor maar 10 euro per persoon.

Zo sla je meteen meerdere vliegende voornemens in één klap. Door samen te genieten tijdens de Zalige Zaterdag draagt de AllerGast in meerdere opzichten bij aan een beter milieu: je ecologische footprint zal een stuk luchtiger zijn. De AllerGasten worden verwelkomd in de warme en huiselijke sfeer van mijn stijlvol ingerichte woonkamer. Zo wordt het AllerGast eethuis een eet-thuis, waar eenieder samen kan (di-)eten zonder zorgen.

De keuken van AllerGast is vrij van de 14 allergenen die de EU landen zijn overeengekomen: ei, gluten, lupine, melk, mosterd, noten, selderij, sesam, soja, sulfiet, vis, schaal- en weekdieren en alle overige dierlijke etenswaren. Daarbij worden alle gerechten zoutarm en met natuurlijke zoetstoffen op smaak gebracht. De keuken van AllerGast is vrij van de 14 allergenen die de EU landen zijn overeengekomen: ei, gluten, lupine, melk, mosterd, noten, selderij, sesam, soja, sulfiet, vis, schaal- en weekdieren en alle overige dierlijke etenswaren. Daarbij worden alle gerechten zoutarm en met natuurlijke zoetstoffen op smaak gebracht.

Wanneer mag ik jou (weer) eens begroeten in het AllerGast Eethuis?

Een smakelijke groet,
Coen Mobach

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *