Welkom bij AllerGast

Smakelijke informatie voor alle mensen met (di-) eetwensen.

In september zeggen we de zomer vaarwel: ‘Tot volgend jaar’.
Tegelijk is het ook het begin van een nieuw seizoen: de herfst.

Sommige mensen worden depressief van de kortere dagen, de mindering in zonlicht, de vallende bladeren en het veranderende weer. Aan de andere kant is de herfst ook het seizoen waarin je kunt genieten van de padden-stoelen, de mooi kleurende bladeren en de eikels, wilde en eetbare tamme kastanjes en beukennootjes in het bos, die massaal van de bomen vallen.

Je stemming wordt grotendeels bepaald door wat je eet en ook door met wie je samen eet. AllerGast viert de Heerlijke Herfst en biedt 5 keer de gelegenheid samen te genieten van de kookkunst tijdens de Zalige Zaterdag: de AllerGasten worden verwelkomd in de warme en huiselijke sfeer van mijn stijlvol ingerichte woonkamer. Zo wordt het AllerGast eethuis een eet-thuis, waar een ieder samen kan (di-)eten zonder zorgen.

De keuken van AllerGast is vrij van de 14 allergenen die de EU landen zijn overeengekomen: ei, gluten, lupine, melk, mosterd, noten, selderij, sesam, soja, sulfiet, vis, schaal- en weekdieren en alle dierlijke etenswaren. Daarbij worden alle gerechten zoutarm en met natuurlijke zoetstoffen op smaak gebracht. Welkom bij AllerGast via www.allergast.nl

Een smakelijke groet.
Coen Mobach