Welkom bij AllerGast

allergenen symbolen

Welkom bij AllerGast
Het is mijn persoonlijke passie om mijn gasten te verwennen met het bereiden van lekker en gezond eten voor gasten met allergieën en (di-) eetwensen. Mijn naam is Coen Mobach en ik wil u graag kennis laten maken met mijn culinaire creativiteit.

Persoonlijke deskundigheid
Zelf ben ik al meer dan 30 jaar flexanist (vegetariër met veganistische neigingen) en moet een zoutarm dieet volgen. Daarnaast heb ik jaren in de gezondheidszorg gewerkt en heb me omgeschoold in de richting van de horeca met als specialiteit ‘allergenen’. Zo weet ik uit eigen ervaring hoe lastig het is om lekker te eten of met een gerust hart uit eten te gaan. Wanneer sprake is van speciale (di-) eetwensen  vanwege gezondheid of allergie kan een besmetting met allergenen levensbedreigend zijn. Daarom is het erg belangrijk dat u dit te kennen geeft aan degene die de maaltijd bereidt. Mijn kennis en ervaring wil ik binnen AllerGast combineren met mijn culinaire creativiteit. Zo kunt u weer genieten van smakelijk en gezond eten dat aan uw individuele (di-) eetwensen is aangepast.

Uit eten
De culinaire creativiteit van een chef-kok in een regulier restaurant wordt vaak beperkt doordat de keuken of apparatuur niet allergeenvrij is. De keuken van AllerGast is vrij van de 14 door de EU erkende allergenen (*): De keuken van AllerGast is vrij van ei, gluten, lupine, melk (lactose, mosterd, noten, pinda’s, schaaldieren, selderij, sesam, soja, sulfiet, vis en weekdieren. Daarbij bereidt AllerGast alle gerechten zonder dierlijke producten, zoutarm en met puur natuurlijke zoetstoffen.

Verrassing
Blijft er nog wat te genieten over als er zoveel beperkende factoren zijn? Jazeker. Eigenlijk teveel om op te noemen, want diëten is geen kwestie van ingrediënten weglaten. Het gaat er juist om de kwalijke voedingsstoffen door smakelijke en volwaardige alternatieven te vervangen. Zo ontstaan verrassende nieuwe smaak- kleur- en geurcombinaties, die AllerGast zelf samenstelt en heeft beproefd.

De keuze is reuze
Het menu omvat onder andere oogstrelende salades en verrassende soepen. U zult smullen van de allergeenvrije satéstick, pizza of pannenkoek met de unieke toppings en sauzen. Geniet van de verse en natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toe-voegingen uit de keuken van AllerGast. Voor de volledige menukaart verwijs ik u graag naar de AllerGast website: www.allergast.nl. Desgewenst zijn de gerechten biologisch. AllerGast draagt graag een steen bij aan de gezondheid van mens en milieu.

Daarom AllerGast
Wat uw reden ook is om volgens een bepaald dieet te eten, het is erg belangrijk dat u dit meldt aan de bediening wanneer u uit eten gaat. Allergast bereidt eten voor alle gasten. Wanneer u allergisch bent of speciale (di-) eetwensen heeft, dan wil ik als keuken-prins van AllerGast u graag verwennen met veilig en smakelijk eten. Omdat (di-) eten ook lekker kan zijn.

Samen genieten
Daarnaast maakt AllerGast van elk arrangement een onvergetelijk evenement. De creativiteit van AllerGast strekt verder dan alleen het culinaire aspect en denkt graag met u mee over uw persoonlijke wensen voor uw bijeenkomst. De variatie is eindeloos. AllerGast kan u de organisatie uit handen nemen van kinder- of themafeesten, met alle kleuren van de regenboog of over de 4 seizoenen. Een feestmenu rond Sinterklaas, Kerst, Valentijn, huwelijk of verjaardag: het kan allemaal.

AllerGast organiseert ook workshops over het allergeenvrij bereiden van een volwaardige maaltijd.

Nieuwsgierig?
AllerGast is meer dan een cateringbedrijf en ik wil u graag kennis laten maken met mijn culinaire creativiteit. Daarom organiseer ik elke zaterdagavond een verras-me-nu 3 gangen menu bij mij thuis voor 14,95 kan iedereen aanschuiven (reserveren verplicht en kan tot vrijdagavond 10 uur). Like ons op Facebook en met de AllerGast e-mail nieuwsbrief weet u als eerste wat AllerGast voor u kan betekenen. Wilt u reageren op dit bericht, stuur dan een e-mail naar info@allergast.nl

Met culinaire groet,
Coen Mobach

Coen Mobach

(*) Bij AllerGast doen we ons uiterste best om de keuken allergeenvrij te houden. Het is helaas niet voor 100% uit te sluiten dat onze gerechten toch sporen van allergenen bevatten door externe factoren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *